Nahajate se : home > Trogir > IZLETI

Nacionalni parki

Izlistaj ponudbo +
Nacionalni parki

Nedaleč od Trogirja se nahajajo trije najlepši nacionalni parki Republike Hrvaške. Navdušil Vas bo prekrasen okoliš Nacionalnega parka Krka, Plitvičkih jezer, ter  Kornatov.

Pridružite se nam v raziskovanju neponovljivih lepot nedotaknjene narave in okusite to prekrasno zemljo z vsemi čutili ...

Kultura in zgodovina

Izlistaj ponudbo +
Kultura in zgodovina

Dalmacija je zgodovinsko in kulturno najbolj bogata regija Republike Hrvaške, v kateri se nahajajo kar štiri od skupaj šest pod UNESCO-m zaščitenih lokalnih znamenitosti.

Dopustite  nam, da Vas odpeljemo v zgodovino mest Trogira in Dubrovnika, da Vam povemo  zgodbo o Dioklecijanovi palači in Saloni, da Vas spoznamo s čarom  Mostarja.

Izleti s čolnom

Izlistaj ponudbo +
Izleti s čolnom

Želimo Vam razkriti vse čare Dalmacije med katerimi so tudi njeni prekrasni otoki. Odkrijte z nami zakaj je otok Hvar letovišče svetovne elite in doživite nedotaknjeno naravo  Paklenih otokov.

Dopustite nam, da Vas odpeljemo na otok Brač in prekrasno plažo Zlatni Rat, občudujte čudežno igro barv v Modri in Zeleni špilji na otoku Visu.

Avanture

Izlistaj ponudbo +
Avanture

Vabimo Vas, da se podate v avanturo in z nami doživite Dalmacijo na drugačen način.

Doživite nepozabno  Quad & Buggy turo po Čiovu, potopite se v morje in raziščite najlepše potapljaške lokacije na področju otoka Šolte in Drvenika ali dvignite svoj adrenalin na  raftingu in canyoningu na reki Cetini.

Privatni Izleti

Izlistaj ponudbo +
Privatni Izleti

Zaradi skrbno izbranih, zanimivih in atraktivnih lokacij ter individualnega pristopa do naših gostov, so VIP izleti izvirni in neponovljivi.

Doživite skrivnosti zgodovinskih zakladov in izredne naravne lepote Dalmacije na drugačen način v spremstvu naših izkušenih vodičev.

O nas

Turistična agencija Portal se nahaja v centru zgodovinskega mesta Trogirja, na njegovi vedno vedri in polni rivi. Naša...

O nas

Poleg široke ponudbe namestite, enodnevnih izletov, storitev najema vozil vam v agenciji nudimo še številne dodatne...

Vremenska napoved

Mapa

...